De ultieme macho man quiz

De ultieme macho man quiz om te bepalen of jij de Chuck Norris van de lage landen bent. Doe nu de quiz en ontdek of je een echte macho man bent, of een slap watje!

Een echte macho man is krachtig

Een echte macho man gaat niet huilen bij een wijvenfilm of van een klap op zijn neus. Nee, een echte macho man accepteert de situatie en neemt zijn verantwoordelijkheid. Met kracht en pure power vecht hij zich door het leven. Geen nodeloos gejank en gezeur voor de echte macho man!

Pure focus

Een echte macho man heeft goede hobby’s, geen breien en andere bullshit. Vissen, jagen, naar de gym of gewoon proteïne eten. Het gaat om de passie en de overgave. Ook in zijn werk is de macho man een beest. Doelen halen, dat is wat hij doet! De echte macho man is een bom van energie en gaat vol voor zijn hobby en werk!

Voorbeeldfunctie

Je kent ze wel, die lozers die je vol bewondering aanstaren. Jij bent hun mentor in het leven. Laat deze watjes en halve vrouwen maar eens zien hoe het moet. De echte macho man laat zichzelf zien, anderen zullen zijn voorbeeld volgen.

Financiën

Arm zijn? Is niet echt macho… Een echte man zorgt ervoor dat hij altijd genoeg geld heeft om stakes te eten en voor vrouwen drankjes te kopen. Niemand wil een gierigaard. Jij bent de koning en de koning trakteert!

Echte macho man testosteron

Een baard, borsthaar, tattoos en dikke spieren, de echte macho man mag zichzelf tonen. Je bent verdomme een vent, geen mietje! Zorg er ook voor dat je als echte man goede kleren hebt. Dan heb ik het niet over witte gympen onder een joggingbroek, maar over een goed maatpak. Zo ben je al helemaal de baas. De vrouwtjes zullen bij bosjes neervallen van de aanblik van jouw top maatpak. Weet je niet hoe je een stropdas moet strikken? Dan kun je direct je mannelijkheid inleveren samen met je ballen!