Sleeën wordt niet gezien als een van de meest mannelijke bezigheden, want zie jij jezelf al op zo’n knullig plastic sleetje? Voor de machomen die toch graag wil sleeën heeft Jack Daniel’s een echte stoere mannenslee ontwikkeld: Een slee van Jack Daniel’s whisky vaten!

Jack Daniel’s heeft de epic slee gemaakt van hout dat afkomstig is van de whiskyvaten van het merk zelf, uit de Lone Star State, Texas. De kenmerkende uitstraling is gecreëerd door het hout op een Japanse manier te bewerken.

Jack Daniel's super vette slee

Dorst gekregen van het sleeën op deze machomen slee? No worries, hier heeft Jack Daniel’s uiteraard ook aan gedacht! Aan de achterkant van de slee is een whiskystrap bevestigd waarmee je gemakkelijk je favoriete Jack Daniel’s fles kan vervoeren. Je dorst is dus binnen enkele seconden gelest!

Jack Daniel's whiskystrap

De Jack Daniel’s slee is niet alleen gaaf als slee, het is ook gaaf om ermee te pronken in je eigen lounge. Zet ‘m neer en maak je er vrienden jaloers mee! Ben je verkocht en wil je de slee van Jack Daniel’s vaten in huis halen? Dan hebben we slecht nieuws, hij was alleen te winnen bij een wedstrijd op de site van Jack Daniel’s.

Maar je bent niet voor niets een machomen, dus probeer zelf eens zo’n brute slee te maken!

Jack Daniel’s tweede geniale idee

But wait! Het merk Jack Daniel’s heeft nog iets geniaals bedacht dat wel verkrijgbaar is! Als de flessen whisky gevuld zijn en het vat leeg is, geven zij het vat een nieuwe destination. De whisky fabrikant creëert van het hout van de lege vaten stijlvolle barkrukken! En deze zijn wel verkrijgbaar, voor $195 per stuk.

Jack Daniel's barkruk