Er is geen drank zo voor mannen gemaakt als whisky. Echte mannen whisky schrikt vrouwen al eeuwen af door de sterke scherpe smaak deze drank , maar de dames zijn juist wel aangetrokken tot de mannen die het nuttigen. Zo is dat ook met de baard en snor tijdens Movember. Whisky ging vroeger mee op wilde ontdekkingsreizen in de scheepvaart. Arrrg! Zo is deze sterke drank vol karakter verworden tot nummer 1 mannendrank in de wereld. Waar waren ontdekkingsreizigers zoals David Livingstone of James Cook uitgekomen zonder whisky? Dan hadden we nu nooit Donald Trump als president van de VS gehad. Think about that!

Whisky blijft dus altijd de drank die mannen van ontdekkingsreizigers hielp bij het bedwingen van de gevaarlijke oceanen. Deze helden namen met een vol glas sterke drank in de hand de zwaarste beslissingen. Maar welke 5 whisky essentials heb jij nu nodig als man om de ontdekkingsreizigers achterna te gaan?

Johnnie Walker Whisky

Whisky is bij uitstek de mannendrank waarbij vreemden verbroederen en kleine verhalen groots worden. Jongens drinken alleen, mannen drinken samen. Een pakket van Johnnie Walker met verschillende whisky’s zorgt voor een ongekende verbroedering tussen smaken en karakters. Tijdens deze koude Movember maand is het een ware whisky essential om een paar flessen open te hebben staan. Alleen voor je aller beste vrienden, en vrienden to be.

johnnie walker mini collection

Whisky glazen + Karaf

Een episch whiskyglas is tof, maar een luxe karaf is al helemaal de bom. Met een karaf seal je jouw unieke whisky af van de buitenwereld en geef je deze de ruimte om te ademen. Terwijl je elkaars bizar gave snorren bewonderd tijdens Movember kan één van de heren als een echte gentleman de glazen volschenken.

Chesterfield relax mode

Whisky is het snoep voor mannen die de ziel reinigt en de jongens scheid van de mannen. Zo is een chesterfield bank of stoel toch wel echt het toppunt van een geweldige avond met de mannen onderling. Even geen gezeur van de vrouwen, maar gewoon jij, je maten, sterke verhalen en een goed glas single malt.

Chesterfield

Whisky on the rocks

Whisky on the rocks? Nu kan het echt! In jouw ultieme kit kunnen geen echte whiskystenen ontbreken. Whiskystenen zijn anders dan gewone ice-cubes omdat ze wel koelen, maar niet met je booze versmelten. Zo hou je die unieke smaak, maar wel heerlijk koud!

Whiskey stones

Whisky verzorgingsproducten

Tijdens en na Movember is het weer tijd om te groomen! En de alles beste grooming producten zijn natuurlijk gemaakt van, je raad het al…