Bioloog Freek Vonk krijgt als een echte baas alle dames uit de kleren

Freek Vonk is voor 1 dag de baas van Veronica Magazine en hij gaat direct helemaal Super Macho. Zo zien wij dat graag Freek! Deze haast goddelijke macho vroeg om Sharon Doorson, naakt met een adelaar. En wat kreeg hij? Sharon Doorson, naakt met een adelaar, wat een held. Als we dit van te voren hadden geweten op de middelbare school, dan hadden ook wij als macho beter opgelet bij biologie. Dat vrouwen vallen op intelligente macho’s, dat wisten we al. Dat ze massaal zonder tegenstribbelen naakt op de foto zouden gaan, dat is nieuw. Vandaar dat de Super Macho van deze week onze dierenvriend Freek Vonk is.

Sharon WOW Doorson © YouTube Veronica Superguide

Sharon Doorson preview van de Veronica Magzine shoot. Foto: Feriet Tunc

Carolien Spoor voelt aan Freek zijn Boa Constrictor

Carolien Spoor stond niet echt te springen om Freek zijn grote boa constrictor om haar nek te leggen. Op het backstage filmpje valt te zien dat ze het wel eng vond de slang om haar nek te wikkelen, maar ze hield zich groot voor onze macho Freek. Toch best wel macho voor een dame zoals Carolien.

Freek Vonk, onze Lucky TV Macho!

Deze baas was natuurlijk al een held door zijn grove taalgebruik in kinderprogramma’s, maar Lucky TV heeft van hem een echte Macho gemaakt. Dit filmpje blijft puur goud en laat zien dat een beetje zelfspot een echte macho niet vreemd is. Zijn uitspraak: ‘Holy fuck, holy shit.’ blijft er een voor het nageslacht, dat is zeker.