De ultieme Pokémon Go macholijst

Pokémon Go, je kunt er niet omheen, macho of niet macho je zal er vroeg of laat aan mee moeten gaan doen. Maar hoe pak je het nou aan als een echte vent? Wat zijn de 5 ultieme macho Pokémon om te vangen op Pokémon Go? Wij macho’s zijn er wel over uit. Bij deze de top 5 macho Pokémon die niet in je team kunnen ontbreken.

#5 Geodude

Op Pokémon Go moet je zeker een Geodude vangen. Geodude, de naam is al meesterlijk. Met dude in je naam kun je al bijna niet meer stuk. Met zijn mega gespierde armen en rotsachtige lichaam (zonder benen, best macho) is hij een van de sterkere Pokémon die er te vinden zijn. Verder leeft hij in de bergen en is zeker niet bang voor het donker, zoals bijvoorbeeld dat watje van een Pikachu. Geodude loopt nergens heen, hij gebruikt overal zijn armen voor. Zo train je dus die biceps, triceps en schouders mede macho’s! Gewoon de hele dag op je handen lopen, dan word je net zo sterk als deze mega awesome Geodude!

#4 Poliwrath

Poliwrath

Water Pokémon vangen niet macho? Kijk dan maar eens naar Poliwrath! Vergeleken met hem hebben de meeste mannen maar spaghettiarmpjes. Poliwrath is een blauwe, tweevoetig Pokémon met mega gespierde armen. Hij heeft zelfs 24/7 zijn witte bokshandschoenen aan om watjes die hij tegenkomt een lesje te leren. Poliwrath heeft krachtige spieren in zijn armen en benen die echt nooit moe worden. Zelfs de meest stoere vuur Pokémon op Pokémon go maken geen kans tegen deze water macho!

#3 Charmeleon

charmeleon

Welke begin Pokémon kiezen bij Pokémon Go? Echte macho’s kiezen Charmander omdat deze kan evolueren in de mega macho Charmeleon. Met scherpe klauwen, een vlamstaart (gaaf!) en een hoorn op zijn hoofd is hij echt een Pokémon baas. Deze roodkleurige macho is altijd klaar om te vechten. Het is een ware testosteronbom. Hij zal niet rusten totdat de tegenstander K.O. is. Een echte macho is echter zeldzaam, zo ook Charmeleon op Pokémon Go. Je kunt hem vooral vinden in bergachtige gebieden. Dat wordt op vakantie naar de bergen dus!

#2 Machoke

Machoke&Arnold

Over testosteronbommen gesproken, nummer 2 op de Pokémon Go macho(ke)lijst is de vechtersbaas Machoke. What’s in the name zullen we maar zeggen. Zijn gespierde lichaam is zó krachtig, dat hij een kampioensgordel moet dragen om zijn mega kracht in toom te houden. Zonder dat, zou deze power Pokémon niet te stoppen zijn. Hoe macho is dat?! Het is ook bij uitstek de Pokémon uit Pokémon Go waar we allemaal de menselijke vorm van kennen. Het is de Pokémon vorm van Arnold Schwarzenegger een van de originele super macho’s.

#1 Mewtwo

Mewtwo

Macho’s zijn begeerd, bevreesd, krachtig en echte leiders. Wie anders dan Mewtwo voldoet meer aan deze eigenschappen. Hij is de ultieme macho Pokémon uit Pokémon Go. Er is er maar 1, de echte Alpha man dus. Hij is zeker geen gewone Pokémon, Mewtwo is gemaakt door wetenschappers, best cool. Je ziet een krachtig gedefinieerde borstkast en brede schouders, die wel op een pantser lijken. Alle Pokémon luisteren naar hem en zijn machteloos tegen zijn krachten. Zo doet een macho dat! Mewtwo vangen op Pokémon Go? Dat is ons nog niet gelukt. Maar wij geloven dat een dezer dagen er een macho die sterk genoeg is zal opstaan om dit ultieme beest te bedwingen!

Mis nooit meer leg day met Pokémon Go

Leg day pokemon